|
|
Aux Quatre Vents
Keukenchef: |
Alain Servaty |
Gemiddelde kostprijs: |
± 25 euros |
Betalingsmethode: |
- Visa
- Mastercard
- Bancontact
- Dinner's Club
- American Express
|
Situatie: |
In de stad |
Parking: |
|
Speciale vereisten: |
- Menu kind
- Stoel kind
- Ruimte niet - roker
- Ruimte roker
- Rolstoeltoegankelijk
- Internettoegang
|
Atmosfeer: |
|
Specialiteiten: |
- Lam
- Biologisch
- Eend
- Zuurkool
- Cochonaille
- Pannekoeken
- Zeevruchten
- Desserts
- Foies gras
- Wild
- Ijs
- Grill
- Oesters
- Mossels
- Paëlla
- Lokale specialiteiten
- Vis
- Niertjes
- Salades
- Scampi
- Vlees
- Vegetarisch
|
Soort maaltijd: |
|
Groepscapaciteit: |
50 |
Bar: |
Velledig |
Dienst: |
- Take away
- Verbruik ter plaatse
|
|
|