Keukenchef: |
Grintzias Georges |
Gemiddelde kostprijs: |
± 25 euros |
Betalingsmethode: |
- Visa
- Mastercard
- Bancontact
|
Situatie: |
Op het platteland |
Parking: |
- Privaat parking
- Open parking
|
Speciale vereisten: |
- Menu kind
- Stoel kind
- Ruimte niet - roker
- Rolstoeltoegankelijk
- Honden toegelaten
- Airconditioning
|
Atmosfeer: |
- Familie / Kind
- Terras
- Vergaderruimtes
|
Specialiteiten: |
- Zuurkool
- Fondue
- Wild
- Grill
- Mossels
- Moussaka
- Lokale specialiteiten
- Scampi
- Vlees
|
Soort maaltijd: |
Diner |
Bar: |
- Velledig
- Alkohol
- Aperitieven
- Biers
- Wijnen
|
Diensten: |
- Take away
- Verbruik ter plaatse
|